Kies uw locatie:

Noordwijk

Noordwijk

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Bij Steam Noordwijk begrijpen we dat elk gezelschap uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde proeverijen aan, speciaal ontworpen voor jouw bedrijf, vrienden, of speciale gelegenheden.


Onze proeverijen op maat zijn persoonlijk in te richten, en we kunnen ze aanpassen aan jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke bedrijfservaring, een gezellige avond met vrienden, of een speciale viering, wij zorgen voor een arrangement dat bij jou past.


Bij Steam Noordwijk hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het importeren van prachtige wijnen, rechtstreeks van Solo Vino en African Wines. Onze nauwe samenwerking met deze partners heeft ons toegang gegeven tot unieke wijnen die je nergens anders zult vinden. En het beste deel? Je kunt deze prachtige wijnen proeven tijdens jouw proeverij op maat.


Wil je jouw proeverij combineren met een heerlijk diner of lunch? Geen probleem! We bieden ook de mogelijkheid om te genieten van een smaakvolle maaltijd in ons restaurant, perfect gecombineerd met de wijnen van jouw keuze.


En… Last but not least… Heb je een lekkere wijn geproefd, dan kun je deze na de proeverij voor thuis bestellen.

Wijnproeverij

U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn en wij zullen geheel op maat een wijnproeverij aan u en uw gezelschap aanbieden.

Na het aangeven van de wensen zult u van ons een prijsindicatie ontvangen.

Klik op de knop ‘offerte aanvragen’ om uw wensen aan ons door te geven.

LUNCH OF DINER

Wilt u dat wij tijdens of na de proeverij een lunch of diner serveren met bijpassende gerechten. Ook dit kunnen wij geheel op maat aanbieden.

Info

Kies uw locatie:

Noordwijk